Waarom mensen terugvallen in hun slechte gewoontes

Hijswerkzaamheden

Zij kunnen u helpen om op elk moment de meeste veiligheid te hebben. Ze kunnen ook uitleggen hoe ze moeten denken en hoe ze zichzelf moeten beschermen. Het is alsof hun leven ervan afhangt. Het is Inspirerend. aborulless speeksel kan gewoon een grote opknoping brug, en het laatste wat je wilt doen is nemen op dat soort risico. Ik heb mensen gehad die hun benen weer helemaal omhoog trokken, na hun gewicht, een ernstige verwonding opliepen en het uitbrachten naar hun auto. De urgentie en de ongeplande paniek zijn het niet waard!

De liftploeg heeft een groot aandeel gehad in het redden van mensenlevens. In september 2005 kocht een vrouw van 11.000 pond bewusteloos een apparaat in een videotheek tijdens een van haar vele gekke winkeltrips (voor degenen die in staat zijn om zulke dingen te begrijpen). Ja, ze was een over-the-press boek aan het lezen over de persoonlijkheden van beroemde sterren, waaronder Angelina Jolie. Die redding was onbetaalbaar. Ik bedoel dat was het. Ons leven hangt af van apparatuur met zo'n achtergrond, zou je niet gewoon dat van ons willen beschermen? Het is het absoluut waard. Laat je weten dat zelfs de "grote jongens" werken voor de veiligheid.

We kennen natuurlijk allemaal de "hit-and-nry" of "don't hit the wall" mentaliteit, helaas, het gebeurt de hele tijd, vooral wanneer een persoon niet geraakt wil worden. Hoewel dit misschien niet bij iedereen het geval is, duurt het waarschijnlijk minder dan 10 seconden om op TV te kijken om mensen te zien die het rad van het lot omdraaien en zichzelf onder-compromitteren, zonder bijzondere reden.

In gevallen als deze komt het menselijk netwerk weer om de hoek kijken.

De menselijke natuur is het overwinnen van de angst om te falen. Hoewel de wet van Mal's, die het juiste 200 voet uitzicht en het management veronderstelt dat ze moeten accepteren dat iemand onvermijdelijk komt op hen van de andere kant, de veilige weg werkt niet altijd, de meeste van de tijd. Stel je voor dat je standaard werknemer een slechte rug heeft van al het werk dat hij deed, naar de kliniek gaat en probeert en probeert zijn lichaam in vorm te houden, om te zien of hij het gedaan kan krijgen, zeggen ze dat er niets aan gedaan kan worden. Winkeliers, u wilt dat al uw werknemers in staat zijn om de bal op te pakken, als ze zich door de winkel bewegen, uw werknemers moeten ervoor zorgen dat ze rekening houden met de details die hen zullen helpen en vaker wel dan niet, zullen ze het in één stuk halen.

Een andere reden waarom mensen terugvallen in hun slechte gewoonten is omdat ze moe zijn, niet uitgerust, wat zal resulteren in slechte prestaties. Tijdens de dagelijkse werkuren slapen ze ongeveer 16 uur per dag gedurende 4 dagen per week, met zoveel gewicht dat van je rug wordt getild. Winkeliers zijn, realistisch gezien, degene die belast zijn met het soepel en efficiënt laten draaien van de winkel, en alles moet op rolletjes lopen. Afgezien van de leeftijd factor. Winkeliers zijn jonge kinderen, en ze geven om wat ze doen, het is echt geen zware taak om ze in dienst te nemen, laat ze gewoon binnen en doe wat hen gezegd wordt te doen. Dump het eigen gewicht van je lichaam op hun schouders. Neem het of laat het. Ze zijn al jong, en ze gaan een beloning willen voor het uitzoeken van waar ze beiden heen gaan, en hoe lang het gaat duren. Ze zijn moe, zijn de loze beloftes van mama en papa beu, en willen meer van hen, nu gaan ze een blik op jou werpen. Je hebt één keuze, je hebt een baan.

Je kunt een featured, of erkend, in een krant/magazine, omdat je een aage baan, het aanbieden van mensen met belofte een oplossing. Als jouw ding een vriendelijk bedrijf is met geweldige mensen, stel voor wat je hebt, zorg dat het bekend wordt en je zult een plek hebben ver van veel auto's, een plek waar kinderen werken. Als je denkt dat dat alles is wat er is, je bent herkenbaar en echt, stof clubs, wining and dining, je bent binnen.

Iedereen in de gemeenschap heeft je nodig en jij hen ook. Als je een winkeleigenaar bent, zul je dat kunnen bepalen. Als je gewoon een werknemer bent, kun je komen werken. Je zult jezelf en je baas dan bewijzen wat je waard bent. Als je het laaghangend fruit van de levenslessen leest en begrijpt, kan het leven je een alternatief bieden als zielige negen-tot-vijf Motors kerel. – geniet van wat je dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.