Vloerverwarming kosten

Vloeren laten schuren

Hoewel de kosten van vloerverwarming enigszins vergelijkbaar kunnen zijn met de prijs van een bankstel dat als bankhoes wordt gebruikt, kunnen de kosten van vloerverwarming minder duur zijn in het gebruik. Er is weinig energieverbruik nodig om de vloer te verwarmen, en daardoor zijn de totale kosten voor de vloerverwarming veel lager. Het nadeel is dat de vloeren het moeilijk hebben met haren van huisdieren of andere dingen die verwijderd moeten worden.

Vloerverwarming is veel duurder dan het leggen van een tegel- of laminaatvloer, met verwarmingskosten die variëren van ongeveer 1,5 tot 10 cent per vierkante voet, afhankelijk van het warmteniveau dat u gebruikt. In tegenstelling tot de traditionele verwarmde tegelvloer, kunnen de kosten van elektrische vloerverwarming veel hoger zijn. Als u een betonnen vloer heeft, is ongeveer 8 dollar per vierkante voet een goede schatting. Als u een tegelvloer heeft, zal het minder duur zijn om deze te verwarmen dan een houten vloer zou zijn. Houd in gedachten dat het beton moet regelmatig worden schoongemaakt. Waxen ten minste eenmaal per jaar is noodzakelijk voor een mooie heldere uitstraling onder de vloer. Badkamers zijn de gemakkelijkste plaats om de verwarmingskosten te schatten, maar de vloeren moeten worden voorbereid en schoongemaakt. Afhankelijk van het type vloerbedekking dat u heeft, zal de laminaat- of tegelvloer een nieuwe ondervloer nodig hebben. Ik heb mensen gezien die zonder problemen een cementvloer hebben gelegd, maar als ze eerder een stukadoorswerk hebben gedaan, moet het pleisterwerk worden verwijderd en moet de vloer worden voorbereid op keramische tegels.

Het aanbrengen van een tapijt onder de vloer is een preventieve maatregel om de verwarmingskosten te verminderen, maar laat ook een zo diep mogelijke sleuf graven rond het huis en het bedrijf wordt opgezadeld met de rommel en het ongemak van een nieuw gebouw. Om nog een stap verder te gaan, en het gemakkelijker te visualiseren, kunt u daadwerkelijk een natte muur plaatsen aan de basis van de cementvloer die bedekt moet worden met een waterdichte backerboard. Deze waterdichte backerboard voorkomt dat er vocht in de vloer komt. Voor een tegelvloer kunt u tegelmatten kopen die onder de ondervloer kunnen worden gelegd. Dit is goed als je van de look vanClean Break Flooringbut niet noodzakelijk, tenzij de tegels zijn in diffractible of moeten een afstand van elkaar dan tapijt is onvermijdelijk. Andere mensen kunnen ten minste de schijn van het hebben van tapijt, en hebben een echte hardhouten vloer eronder voor een stijlvolle look.

Als u van plan bent een vloerverwarmingssysteem te installeren, moet de vloer ten minste 4 duim dik zijn en op de gewenste lengte en breedte worden gezaagd om in de ruimte te passen. Houdt u er rekening mee dat muren verstevigd zijn en dus ook verstevigd moeten worden. Zodra u uw vloer hebt voorbereid, kunt u beginnen met het inrichten en installeren van de verwarmingsunits.  Vloerverwarming is erg populair in landen als Engeland, waar de meeste huizen enorm geïsoleerd zijn. Veel oudere huizen hebben vloerverwarming, ook onder tegel- of stenen vloeren. Het systeem zou net zo gemakkelijk te installeren moeten zijn onder de tegel- of stenen vloer. U zult bij de plaatselijke bouwinspectie moeten navragen of u een vergunning nodig hebt en hoe u het programma moet installere

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.