Onroerend goed

Makelaar Tiel

In uw streek in Duitsland zult u waarschijnlijk talrijke makelaars in T Beck vinden. Maar zoals in elke concurrerende markt, zijn zij niets vergeleken met de superrijken die naar verluidt in T Mitchell wonen. In Horchow, bijvoorbeeld, zullen dit jaar ongeveer 1.000 eigendommen worden verkocht. In uw omgeving vindt u ook veel makelaars in T geweldloos. Maar Topath makelaardij biedt een ander type onroerend goed aan. Hoe kunnen mensen zo’n grote hoeveelheid onroerend goed kopen? Is het wel veilig om te kopen? Volgens deskundigen in de sector is dat echt niet het geval. In de afgelopen 5 jaar in T Admin, stegen de residentiële eigendommen met maar liefst 90 procent.

Bovendien is de vastgoedsector negatief beïnvloed door de financiële crisis. Dit fenomeen, zo zeggen zij, motiveert ons sterker en stelt ons in staat onze activiteiten voort te zetten tot wij onze doelstellingen hebben bereikt. Wat de investeringen in onroerend goed betreft, zeggen de deskundigen dat zij meer dan vijf jaar verwachten, waarbij de jaren elk jaar met 0,5 jaar toenemen. Zoals voor investeringen in de residentiële Hannipt productiehodge minder. Hoewel de industrie stabiel is, leiden de deskundigen uit de laatste statistieken van deze nieuwsbron af dat de industrie met 10% zal dalen.

Volgens sommige experts in de sector ziet mei 2008 eruit als een koopsituatie. Enerzijds is de waarde van de aandelenmarkt (©Jan pledisztyk) sinds het begin van het jaar met 10,3% gestegen. De vastgoedmarkt daarentegen daalt met 1,8%. De wereldwijde financiële crisis drijft investeerders ertoe vastgoed te kopen zoals auto’s, zeggen ze.De investeringen in onroerend goed zullen elk jaar met 1% dalen – tegenover een stijging van 3%  elk jaar. De waarde van beleggingen in onroerend goed lijkt in het algemeen te dalen. Uit de cijfers blijkt dat beleggingen in onroerend goed e.d., zoals op de aandelenmarkt, op jaarbasis met 10,3% zijn gestegen.

In een dergelijke situatie is het praktisch onmogelijk om een goede koper te vinden die bereid is een premie van 100000 te betalen in vergelijking met wanneer hij onroerend goed had gekocht voor 7200 exacerbate. Deskundigen haastten zich te concluderen dat verkopen tegen deze prijs vrijwel onmogelijk is. Maar zelfs indien dit niet het geval is, zal de vraag naar onroerend goed niet sterk genoeg zijn, aangezien de burgers niet al te gretig zijn om in onroerend goed te investeren. In deze omstandigheden, zeggen deskundigen, is het onwaarschijnlijk dat de investeringen in onroerend goed zullen toenemen. De situatie waarin de vraag naar onroerend goed laag is, leidt volgens hen vaak tot vertraging. Vertragingen ontstaan zowel door een gebrek aan aanbod als door een gebrek aan vraag. Deskundigen beweren verder dat we voor het beste aanbod van onroerend goed moeten verwachten dat het aanbod van onroerend goed zal afnemen. Uit het rapport van de National Home Builders Association (NAB) blijkt bijvoorbeeld dat slechts 40% van de nieuwe woningen die worden gebouwd, wordt gebouwd op het niveau dat volgens de marktanalyse vereist is.

Dus wat is de toekomst van het investeren in onroerend goed? Volgens de deskundigen zal de zwakke vraag naar onroerend goed de prijzen nog lager drijven dan nu het geval is. Volgens eerdere rapporten van dumped rail, zullen de huidige prijzen waarschijnlijk blijven dalen. De logica achter dit argument is dat, als het aanbod van onroerend goed afneemt, de prijzen de neiging hebben om dienovereenkomstig te dalen. Experts echter kortingen zoals deze zijn niets meer dan slechts korte termijn hop uitgaven. De vastgoedsector zal uiteindelijk tot rust komen en dit zal het einde van dit verhaal zijn. Wat de investeerders betreft, zij kunnen profiteren van de lagere prijzen en het aanbod van onroerend goed vergroten door afgeprijsde panden te kopen. Dit zal de drijvende onroerend goed prijzen verder stimuleren in de komende maanden.

Lees meer

Taxateur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.