Hoeveel is je droomhuis waard?

Aannemer Alphen aan den Rijn

Uw droomhuis is anders dan uw pragmatische idee van uw droomhuis. Stel je het volgende scenario voor. De klanten hebben een bouwvergunning, en moeten van een gebouw op hun terrein af. Bouwvergunningen zijn meestal niet goedkoop. De opdrachtgevers hebben een bestek om een gebouw te creëren, dat de waarde van het huis zal verhogen. De klanten willen hun huis renoveren, zodat ze meer winst krijgen.Al het bovenstaande scenario is realiteit.

Dus, hoeveel van dit scenario moet de cliënt houden? We keken naar een huis met in totaal drie slaapkamers. De eigenaars wilden inwonen, zonder appartement. Met behulp van woningrenovatie-software konden de klanten bepalen hoeveel bouw- en bevestigingsmateriaal nodig was om hun gebouw te realiseren. De randen zijn 8″ op het midden, dus de oneven meter zou 36″ op het midden moeten zijn, om een verkeerde rand te voorkomen. Het gebouw is met 40″ verkleind om ruimte te creëren. We hebben berekend dat het gebouw de lengte van het project moet beslaan, dus we verminderen het 40″. Nu hebben we een oppervlak dat alleen het gebouw  bedekt. De funderingsmuren zijn voorzien van green- board die aansluit op de muur met het dak.

De prachtige paarse vuurkorf hebben we geïnspecteerd en schoongemaakt om het vuil te verwijderen. Na het schoonmaken, hebben we deze ruimte opgemeten, zodat we weten welke maat we nodig hebben. We weten nu de grootte van de serre, we moeten hem bestellen. We hebben de afmetingen van het raam opgemeten, omdat we dachten dat u misschien een groot raam wilde, en toen hebben we ook de afmetingen van de serre opgemeten, zodat we zouden weten wat u wilt. We hebben dit ook overwogen, we gaan geen douche als een zij-douche installeren. We zijn het beste af met een klein raam.In de tuin hebben we besloten dat er meer zonlicht komt door een kleine deur.Wat de kamer direct na de serre betreft, we hebben een bureau, en we gaan geen kleine slaapkamer bouwen.

Het eindresultaat is dat de totale projectkosten 28% lager waren dan het oorspronkelijke budget. U kunt zien dat het geld in dit project goed is besteed. Het heeft ons veel tijd gekost om dit te beseffen, want wij zijn hier geen experts in. Maar we kunnen er zeker van zijn; toen we aan dit proces begonnen, zouden we slagen. Ik weet het, de eerste keer dat ik overgeed thermostaat tegenkwam, vroeg ik me af waarom ze die niet gebruikten in de huisontwerp software. Het is een heel goed idee. Tijdens dit hele project, zat ik op de bank TV te kijken.De software is de laatste jaren sterk verbeterd. Hoewel we alleen de volledige versie van de software gebruikten, konden we er onze eigen V-teelten mee  opzetten. Hierdoor hebben wij veel tijd en geld bespaard, vergeleken met traditionele bouwmethoden. Ook al moet u meer geld betalen voor traditionele bouwmethoden, het kan u op lange termijn veel meer geld besparen. Ik weet dat sommige mensen ongelukkig zijn met het feit dat hun huis af is, omdat het geen professioneel werk was. Ik begrijp de mensen.

Lees meer

Aanemer

Aannemer alphen aan den rijn

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.