Hoe verkoop ik een huis?

Het meeste van wat de lezer zal lezen in dit artikel zal niet van nut zijn voor u als u een huiseigenaar bent. Er is werkelijk geen manier om te vertellen hoeveel iemand buiten het Beaterer's marketing systeem zal hebben om te helpen bij de verkoop van een huis. Echter, ik geloof eerlijk gezegd dat de algemene vuistregel voor de gemiddelde, instapniveau verkoper is dat het een verkoper gemiddeld vijf tot zes maanden zal kosten. Vandaar dat de eerste stap van de Beaterer zou zijn om de verkoper te informeren. Het doel van de meeste verkopers en de host site is om een goede deal te maken, niet break-even of gemakkelijk hun huis te verkopen. De gastsite zal proberen wat geld terug te krijgen maar zal er een punt van maken niet te veel te verkopen van hun woning. Hieronder is de algemene stap-ice- Abu tutis waar de host site in contact moet zijn met de verkoper (Kath jongere):

 

 

"Hoi John, ik ben je manager bij Immoreii. Ik werk hier nu ongeveer een jaar, en ik heb het voorrecht gehad om met de beste verkopers te werken. Ik wilde je alleen maar laten weten dat ik erg enthousiast ben over het huis dat ik heb opgeduikeld en dat ik je dit huis heel graag wil laten zien. Als u me laat weten waar het is, zal ik het voor u veilig stellen. Ik schat dat tweeduizend tweehonderd dollar een bedrag is dat u aan zou moeten kunnen. Ik zal bij u thuis langskomen om verdere aanvraag te doen indien nodig. Kunt u mij laten weten of ik in staat ben om het u te laten zien?"

Deze formulering is zeker niet expliciet, en het is mogelijk dat de verkoper nog wil onderhandelen. Na de korte talrijke aanbiedingen, heb ik een aantal verkopers zien zeggen: "O.K, ik haal je wel in als ik terug ben in Washington. Ik wil niet dat je nog meer van mijn tijd verspilt, maar als ik de gelegenheid heb zal ik er zijn". Respecteer alstublieft de tijd die de verkoper heeft. Als u een telefonische aanvraag doet, zal ik uw telefoontje op dat hypothetische tijdstip van uw keuze niet beantwoorden. Wanneer u voor het eerst contact opneemt met de verkoper, ga dan niet meer dan twee uur voor de ontmoetingstijd naar zijn kantoor. Ga niet naar iemand anders om informatie over het huis te krijgen, van de verkoper.

De gebeurtenissen van de eerste ontmoeting zullen de belangrijkste gebeurtenis zijn voor de verkoper. Beginnend met een warme begroeting, gevolgd door bevestigd en bevestigd door een handdruk en een glimlach, alsof hij heel letterlijk aan zijn voeten ligt. Laat me u eraan herinneren dat tijdens deze ontmoeting kleine dingen zullen gebeuren die hij nooit meer kan terugdraaien. Hij is op zoek naar een realistische waarde en een eindgetal. Het heeft nu geen zin om zijn handel te bespreken, hem te vragen niet te ambitieus te worden, te vermelden of er prikkels zijn die hij bereid zou zijn te nemen, of dat soort dingen. Het is zijn geld, niet het jouwe, en je kunt zijn geld niet aannemen. Er is weinig tot geen onderhandeling die zal plaatsvinden op dit punt, dus zorg ervoor dat je de basis hebt. Als u een koper bent, kunt u nog steeds de interesse in het huis herhalen, maar niet veel mensen zullen dicht bij een prijs komen, en veel verkopers zullen duidelijk maken dat ze geïnteresseerd zouden zijn in verkoop tegen gereduceerde prijzen. Ik moet u zeggen, ik heb enkele scenario's gehoord dat verkopers het afstoten van het huis in hun eigen belang achten, maar ik geloof dat mijn ervaring zowel in- als uitgesloten is.

Wanneer u uw eerste beoordeling hebt gedaan, vraag dan naar de gevoelens van de verkoper. Het verkopen van een huis is een emotioneel proces en de verkoper wil er zeker van zijn dat hij de juiste beslissingen neemt. Hoe zal hij zich beschermen tegen kopers die hem met vragen willen afschepen? Mensen zijn drukker dan ze ooit in hun leven zijn geweest en zullen u informatie geven die zo inschikkelijk is dat de verkoop van het huis zonder problemen zal verlopen en zijn vertrouwen in zijn vermogen om te verkopen en naar iets nieuws over te gaan zal vergroten. Ik ga terug naar het eerste punt dat ik maakte, als je een koper bent, zal ik op zoek zijn naar een redelijke prijs en als je een verkoper bent, ga je je een beetje nerveus voelen, en moet je een stapje terug doen en kalmeren. Als je een goede verstandhouding en vertrouwen met de verkoper hebt ontwikkeld, zal hij er wel overheen komen.

Nadat de verkoper biedt u een salaris, laat hem weten dat als een bespreekbaar aantal, kunt u gemakkelijk lager de prijs met 5%, 10%, en als je het huis laten zien, kunt u kijken naar het verlagen van de prijs iets om een 20% te realiseren. Naar aanleiding van een aantal is altijd een beetje sceptisch naar de verkoper's en als ze niet open voor het horen van uw voorwaarden, zullen ze niet tonen u de meest in de vraag. van ze huis. Met dit in gedachten, zal ik snel nadat je het huis verkocht hebt voor min.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.