Adviseurs landschapsontwerp

Tuinaanleg Amersfoort

U vraagt zich misschien af waarom ik de “Tuin van de compromissen” word genoemd? Wees niet verbaasd, ik werk graag met zowel tuinprofessionals als de klant die ze vinden. Ik kan me concentreren op de details van een geweldig landschapsplan, en vervolgens de wensen van mijn cliënt verwerken om zo hun droomtuin te creëren. Het kiezen van een beginner of doe-het-zelver Hoewel de kwekerijen een verlengstuk van de portefeuille van de landschapsarchitecten worden genoemd, werk ik niet voor een kwekerij. Ik ben altijd aan het werk en mijn hoofdtaak is ontwerpen. Ik besteed zelfs tijd aan het bezoeken van een kwekerij als dat nodig is. Ik werk nooit met hoveniers, en mijn portfolio bevat een grote verscheidenheid aan tuinontwerpen voor tuinen. sandbox garden -more often than notarryblaground springsand greeting signsIn fact, with all the help I have with the clients, they rarely ever need my help and they do not need me to design for them. Ik erken dat sommige mensen beter zijn in het ontwerpaspect, of een talent hebben voor kunst, of landschapsarchitectuur, en dat is perfect in orde. Gespecialiseerde diensten worden zeker gewaardeerd door mijn klanten, maar soms heb ik een guts van enthousiasme voor een uniek aangelegde tuin voor een huis, kantoorgebouw etc . in een stad gelegen in een prachtige streek waar ik in het verleden voor gewerkt heb.

Overgang naar groenere weiden Wanneer klanten te kennen geven dat ze een groener gazon willen, ga ik onmiddellijk met hen in gesprek en begin ik hen te vragen wat ze zouden willen doen. Ik vraag naar de rangorde, wetende dat groen een van de beste dingen is voor een gazon. Ik vraag hoe ze leven of wat ze voor ontspanning doen; wat voor soort dingen doen ze? Zijn het tuiniers, of tuinhobbyisten? Hebben ze kinderen die veel ruimte nodig hebben voor uw aandacht?

Het is mijn plicht mijn klanten te leren kennen en dus doe ik wat ik kan om hen te helpen een groen landschap te creëren dat hun zinnen strelen zal. Als ze niets anders hebben dan hun gazon te verzorgen, geef ik meteen suggesties over hoe ik hun groen kan maximaliseren om de gezondheid van hun gazon te verbeteren voor hun comfort. De kleine bomen of struiken die we aan het gazon toevoegen, zullen wonderen doen voor de gezondheid van het gras door het gras van groen te voorzien zodat het goed kan gedijen. Landschap Ontwerp Consultants – Landschap Professionals Ik werk ook af en toe samen met adviseurs op het gebied van landschapsontwerp, maar dan op een informele manier. De adviseurs zijn mensen die zich inzetten voor meer duurzaamheid in onze gemeenschappen. Zij zien meestal niet de noodzaak in van krachtige, achtergrondirrigatie in een gebied en zullen op zoek gaan naar kleinere maar meer droogtebestendige planten, struiken en grotere bloemen en struiken om kleur te geven aan hun gazons.

Bovendien vertel ik mijn klanten dat moderne gazons een krachtige, achtergrondbevloeiing vereisen, zodat er in dit gebied weer geen sprake is van duurzame droogte. De adviseurs gaan dan op zoek naar duurzamere irrigatie en aangezien we midden in een droogte zitten, zoeken ze misschien naar een alternatief voor graszoden. De adviseurs zijn gewoonlijk zeer goed op de hoogte van de regionale klimaatomstandigheden, de behoeften van de koelere seizoenen, het aandachtsgebied van een falend gewas, of hun droomlandschap of tuinontwerpen op maat goed zouden kunnen passen. We zullen ons doel van het bouwen van duurzame ontwerpen pas realiseren als we aan hun aspiraties tegemoet komen Ik ben me ook terdege bewust van de noodzaak om onze watervoorraad in stand te houden. Het aanplanten van een weelderig gazon en tuin vergt veel water, dus adviseer ik mijn klanten om rekening te houden met de ossen en plaggen van dit gebied of het gazon en de tuin aan te passen aan de koelere seizoenen. Wanneer het een kwestie wordt van plaatselijke beschikbaarheid van water, stel ik voor om planten die geen irrigatie nodig hebben gedurende een periode in te zaaien en dan na 7-8 maanden opnieuw te planten in de koele seizoenen. Dit zal de planten helpen om meer droogtetolerant te worden en hun wortelsystemen zullen sterker groeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.